lisas-header-centre

 

 

 

Welkom LiaMar LiSas Contact

De LiaMar Methode ®

 

We leven in een tijd waarin wij mensen steeds meer geconfronteerd worden met gebeurtenissen.

 

Stressvolle gebeurtenissen

Stressvolle gebeurtenissen kunnen dan ook een behoorlijke invloed hebben op de menselijke psyche. Krijg je er teveel te verwerken in een korte tijdspanne, dan kan men daar acute zware psychische gevolgen van ondervinden. Er zijn mensen die een angst-of paniekaanval krijgen of last van slapenloosheid en stress, met als resultaat lichamelijke problemen. Mensen kunnen hier zelfs psychotisch van worden. Dit zijn allemaal situaties die kunnen ontstaan door dat we alleen maar vanuit onze linker hersenhelft denken, werken en voelen.

 

Eenzijdige inzet hersenen

Onze maatschappij dwingt ons vooral gebruik te maken van onze linker hersenhelft. Deze helft is dan ook het meest dominant in activiteit. Prestaties op rationeel en intellectueel gebied hebben de voorkeur en worden als “goed” en als “realiteit” beschouwd. Op deze manier wijzen wij de bijbehorende polaire aspecten af en ontstaat er een schaduw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Trainingsprogramma

Er zijn vele goede resultaten geboekt met onze Methode. Deze techniek die we de LiaMar Methode noemen, is beschermd. Deze mag alleen met onze toestemming over gedragen worden.

 

 - Training

Onze trainingsprogramma bevat 10 lesavonden of op de dag. De basistraining duurt 10 avonden of morgen/middag.  De trainingsavonden wordt na volledig te hebben gevolgd, beloond met een certificaat.

 

 - Opleiding

Daarna is er een mogelijkheid om aan een vervolg opleiding deel te nemen,om opgeleid te worden als trainer in de LiaMarmethode. De opleiding tot trainer in de LiaMarmethode is een driedaagse opleiding, die naar goed gevolg

gecertificeerd wordt.

 

Met de LiaMar Methode is het mogelijk om nieuwe mogelijkheden in uzelf te herontdekken, uw eigen plaats van kracht weer te ervaren en weer met beide hersenen in deze wereld te staan.

 

Heeft u vragen over de LiaMar Methode ?

stel ze dan gerust via ons contactformulier.

 

 

 

 

hersenen-werking

Eenvoudige Oefeningen

Maar stel je eens voor dat je jezelf d.m.v. een paar eenvoudige oefeningen weer gelukkiger kan voelen, zorgeloos in slaap kan vallen, en vooral beter om kan gaan met de snelheid van het leven op alle niveaus. Geïnspireerd door het boek van Neuroannatoom Dr. Jill Bolte Tailer en is er onderzoek gedaan wat er precies in de beide hersenhelften gebeurd tijdens een vervelende situatie in een mens zijn leven en hoe je er op een eenvoudige manier mee om kunt gaan.

 

Zet je rechterhersenhelft actief in 

De techniek die ik heb ontwikkeld is voor iedereen gemakkelijk toepasbaar is. Deze vorm van je aandacht te verleggen naar de rechterkant van je hersenen kan bijvoorbeeld tijdens het aankleden of waar zich een stress situatie voor doet direct toegepast worden. Wel is er doorzetting,s vermogen nodig om de gewenste resultaat te bereiken. Ook mensen met chronische slaapproblemen hebben zeer goede resultaten, ook kinderen met problemen is deze techniek eenvoudig toepasbaar.

 

 

 

 
 

(C) 2011 LIA CORNELISSE - Willem Alexanderweg 54 - 3945   COTHEN                               Webdesign by VeiligePCS