lisas-header-centre

 

 

 

Welkom LiaMar LiSas Contact

De LiSas methode

 

Deze methode is bedoeld voor ouder en kind,ontwikkeld door Lia Cornelisse en Saskia Heine. Waarom een ouder en kind project. Deze is bedoeld om ouder en kind het oer gevoel weer terug te geven.

 

Geborgenheid kind en ouder

In deze tijd wordt nogal eens aan deze oergevoelens voorbij gegaan. Met als gevolg,dat er een verwijdering kan ontstaan tussen ouder en kind,dit wordt meestal veroorzaakt door het drukke bestaan van de ouder(s). Onze methode geeft de geborgenheid weer terug bij ouder en kind.Wat als gevolg heeft rust en harmonie voor kind en ouder,dus weer rust in het gezin.

 

Positieve effecten

Ook heeft dit een positieve invloed hebben bijvoorbeeld op school en andere omgangsvormen naar de maatschappij ook de ouder zal bijvoorbeeld op het werk beter functioneren,omdat de thuissituatie rustig is.

Dit is wetenschappelijk bewezen. Dus indien er balans is zowel bij ouder als bij kind de maatschappij er ook wel bij vaart.

 

 

 

 

foto-kind

 

Hoe werkt het...

De methode die door ons is ontwikkeld is, bestaat uit 8 avonden.

 

Samen met ouder en kind.Wij leren jullie om weer dat heerlijke oergevoel weer terug te krijgen, toen je nog lekker bij je ouder op de buik lag en je echt veilig voelde.Dat proberen wij weer helemaal terug te geven.Wij hebben al mooie resultaten.

 

Op De LiSasmethode zijn beschermingsrechten aangevraagd.

 

 

 

 
 

(C) 2011 LIA CORNELISSE - Willem Alexanderweg 54 - 3945   COTHEN                               Webdesign by VeiligePCS